Application Program

Preparation for Test Pilots

Dear Test Pilots,

We are so excited to welcome you on Tuesday morning. Before your “arrival” at Kaospilot, there are a couple of things that need to be prepared before the application days in order to make this virtual journey run as smoothly as possible:

  1. Create an account for Zoom and download the application or update to the newest version, to make sure that you are ready for the session. Below you will find the Zoom links for each day (it is the same link on each day). Here is how to Join a Zoom Meeting using a link. Test if your webcam and microphone on your computer are working and the sounds and image are good quality. Make sure you are using a stable internet connection and DO NOT use your mobile service hotspot. We strongly recommend to do your own test by calling a friend beforehand.
  2. Orientate yourself about Mural – we will be using a platform called Mural, to create an online whiteboard for collaboration. On Tuesday morning, each team will receive a unique link to their own Mural whiteboard, so all you need to know for now is What MURAL is?
  3. Read through the Session Description to see what you need to have ready for the individual sessions.
  4. Double Diamond: Kaospilot favourite tool will be used during the workshop so make sure to check out the tutorial.

On Tuesday morning, make sure that:

  • You are alone in a quite place
  • Be ready 15 minutes before start
  • Have your e-mail opened

Tech Support

If you have problems with getting your Zoom to work send an e- mail to Christian: frich@kaospilot.dk

Are you in panic then give him a call on (+45) 30 70 43 19

 


Session Descriptions

Day 1 Tuesday, May 4th

Time Session Title of Session Preparation Link
08.30 – 09.00 Welcome Welcome to Kaospilot Application Workshop 2021 None  

 

  

https://zoom.us/j/92675096404

9:00-10:15 Session 0: What is this?

Connection BEFORE content

Come as you are

 

Playful mindset

10:15-10:45 Break: 30 min
10:45-11:45 Session 0.5: What’s your learning edge? Print this A3 LAD graph before the session. If you cannot print, just redraw the frame. Download here.

Bring a Pencil and 2 other coloured pens or pencils.

11.45-13.00 Lunch: 1h 15 min
13:00-14:00 Session 1: Pick a project  Excitement!
14:00-14:15 Break: 15 min
14:15-15:15 Session 2: Discover Trust (for the process)
15:15-15:30 Break: 15 min
15:30-16:00 Closing Closing Day 1 None

 

Day 2 Wednesday, May 5th

Time Session Title of Session Preparation Link
09:00-09:15 Opening Opening Day 2 None  

 

https://zoom.us/j/92675096404

 

9:15-10:05 Session 3: Define Clear and concrete thinking
10:05-10:15 Break: 10 min
10:15-11:45 Session 4 Develop Experimental attitude
11.45-13.00 Lunch: 1h 15 min
13:00-14:00 Session 5: Deliver (Pitch) Creativity and dedication
14:00-14:05 Break: 5 min
14:05-15:15 Session 6 Pitch and Reflect Courage
15:15-15:25 Break: 10 min
15:25-16:00 Closing Closing and Celebrating Relaxed mind and body
Celebration beverage

 

{"cart_token":"","hash":"","cart_data":""}